Наши сервиси

null

Системски решенија

null

Безбедност

null

Софтвер

null

Сервери

 • HP
 • Dell
 • Super Micro
 • Addons for Servers

null

Печатари - Големопродажба

 • Samsung
 • HP
 • Lexmark
 • Потрошен материјал

null

Лаптопи

 • HP
 • Dell
 • Asus
 • Lenovo
 • Sony

АМЦ - Вашиот пријател во дигиталната технологија

АМЦ компјутери е формирана 1991 година во Скопје. Од 1995 година главна дејност на компанијата е увоз, производство и продажба на информатичка опрема и софтвер.

Ова се некои од најзначајните настани во нашето блиско минато: – Прочитај повеќе